Rijschool Nijmegen

Start je rijopleiding bij Into Traffic Nijmegen en cruise met een gerust hart richting jouw rijbewijs. Join the club!
lesauto-01-new.jpg

Autorijles in Nijmegen

Je wilt natuurlijk snel je rijbewijs halen. Nooit meer met het OV, maar cruisen met je vrienden! Met het grootste gemak rijd jij over het Keizer Karelplein, naar de bioscoop of een dagje naar zee. De drukte op de Waalbrug is voor jou peanuts! Met de auto is alles dichtbij en veel leuker. Plan een gratis proefles en maak kennis met één van onze instructeurs!

IMG_7674.JPG

Onze lesmethode

Samen gaan we voor maximaal resultaat. Om dit resultaat te behalen, zorgen we ervoor dat de rijles is afgestemd op jouw tempo en leerdoel. Je krijgt les volgens de RIS-methode wat betekent dat je gestructureerd les krijgt. Op die manier werken we concreet toe naar je praktijkexamen in zo min mogelijk rijlessen. Wij zijn RIS gecertificeerd, een door het CBR aanbevolen lesmethodiek.

Altijd inzicht in jouw vorderingen
Vaak sneller dan een reguliere rijopleiding
Verhoogt je slagingskans met 10%
lesauto-01-new1.jpg

Aandacht en betrokkenheid

Wij nemen altijd alle tijd voor je en kijken niet op vijf minuten. Zijn er na je rijles nog onduidelijkheden? We beantwoorden al je vragen binnen 24 uur en hebben ook een gezamenlijke WhatsApp groep waar je altijd terecht kunt. We doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen!

Rijlespakketten

Wij geloven dat iedereen in zijn of haar eigen tempo leert autorijden. Of je nu stiekem al wat met je pa geoefend hebt op een verlaten parkeerterrein of de gedachte aan de snelweg alleen al eng vindt. Daarom werken wij met meerdere lespakketten. Er zit altijd wel een pakket voor jou bij!

Geen inschrijfkosten
Nieuwste lesauto's
CO2 neutrale rijlessen
Niet goed, geld terug
Basic
1599,-
Je kijkt liever de 🐈 uit de boom of hebt al rijervaring
20 uur rijles 1 tussentijdse toets 1 praktijkexamen Persoonlijk leerplan
Better
2099,-
Je hebt stiekem al 'n beetje 🚗 leren rijden van je pa
30 uur rijles 1 tussentijdse toets 1 praktijkexamen Persoonlijk leerplan
Complete
2849,-
Kies voor zekerheid en vergroot je slagingskans 🥳
40 uur rijles 1 tussentijdse toets 1 praktijkexamen Persoonlijk leerplan Gratis theoriebox t.w.v. €79,- Gratis examentraining theorie t.w.v. €60,- Gratis anti-slipcursus t.w.v. €129,-

Rijbewijs binnen 1 tot 4 weken

Heb jij je autotheorie al in de pocket en heb je veel vrije tijd? Start dan met de spoedopleiding bij Into Traffic en behaal versneld je rijbewijs. Je kunt doorgaans, ondanks de wachttijden bij het CBR, al binnen 4 weken op examen!

88%
Slaagt in 1 keer bij een spoedopleiding

Autorijschool Into Traffic in Nijmegen

Into Traffic is een snelgroeiende rijschool in Gelderland en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Onze instructeurs staan erom bekend geduldig, rustig en motiverend les te geven, om het beste in jou naar boven te halen! Zo behaal jij de beste resultaten!
Ilse.jpg

Rijinstructrice Ilse

Onze rijinstructrice in Nijmegen is Ilse. Ilse heeft, voordat ze rijles ging geven, in de zorg gewerkt en weet hierdoor als geen ander hoe zij mensen gerust kan stellen in lastige en moeilijke situaties. Met veel passie, geduld en gedrevenheid geeft ze rijles.

In haar vrije tijd doet Ilse aan schietsport. Naast trainingen speelt zij ook wedstrijden waarbij ze inmiddels op de 3e plek van het Nederlands klassement staat! Bij deze sport is geduld en rust bewaren essentieel. Voor relaxte rijlessen ben je bij Ilse dus aan het juiste adres!

Reviews

Wat andere zeggen over Into Traffic

Beau Teuben
Rijlessen bij Robin is een echte aanrader! Hij neemt alle tijd en rust om je alles op de juiste manier aan te leren. Houd ook altijd rekening met je persoonlijke voorkeuren en laat je in je eigen waarde. Op deze manier bereid hij je voor op je rijexamen in een fijne, ontspannen en gezellige sfeer! Meer weergeven
Beau Teuben gaf ons:
Jort Beentjes
Ik heb een half jaar les gehad bij Robin. Hij weet heel goed waar hij het over heeft en zorgt voor een hele goede voorbereiding op je examen, daardoor heb ik hem ook in 1x gehaald. Sfeer in de auto is ook altijd gezellig en is erg fijn om zo te leren. Ontzettende aanrader! Meer weergeven
Jort Beentjes gaf ons:
lesauto-01-new2.jpg

Gratis proefles in Nijmegen

Ben jij klaar voor je eerste rijles? Dan is het wel zo fijn dat jij je op je gemak voelt in de lesauto en het klikt met je rijinstructeur. Daarom kun je bij ons vrijblijvend een proefles aanvragen zodat we kennis kunnen maken.

Echt gratis, je zit nergens aan vast
Thuis opgehaald en gebracht
Keuze uit schakel of automaat lesauto
Je kunt direct starten