Rijschool Arnhem

Start je rijopleiding bij Into Traffic Arnhem en cruise met een gerust hart richting jouw rijbewijs. Join the club!
lesauto-01-new.jpg

Autorijles in Arnhem

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Niet meer met de bus of trein, maar cruisen met je beste vrienden! Met het grootste gemak rijd jij over het knooppunt Velperbroek, naar de gym of een dagje richting de Noordzee. De drukte in de binnenstad van Arnhem is voor jou peanuts! Met de auto is alles dichterbij én natuurlijk veel leuker. Plan een gratis proefles en maak kennis met één van onze instructeurs!

IMG_7674.JPG

Onze lesmethode

Samen gaan we voor maximaal resultaat. Om dit resultaat te behalen, zorgen we ervoor dat de rijles is afgestemd op jouw tempo en leerdoel. Je krijgt les volgens de RIS-methode wat betekent dat je gestructureerd les krijgt. Op die manier werken we concreet toe naar je praktijkexamen in zo min mogelijk rijlessen. Wij zijn RIS gecertificeerd, een door het CBR aanbevolen lesmethodiek.

Altijd inzicht in jouw vorderingen
Vaak sneller dan een reguliere rijopleiding
Verhoogt je slagingskans met 10%
lesauto-01-new1.jpg

Aandacht en betrokkenheid

Wij nemen altijd alle tijd voor je en kijken niet op vijf minuten. Zijn er na je rijles nog onduidelijkheden? We beantwoorden al je vragen binnen 24 uur en hebben ook een gezamenlijke WhatsApp groep waar je altijd terecht kunt. We doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen!

Rijlespakketten

Wij geloven dat iedereen in zijn of haar eigen tempo leert autorijden. Of je nu stiekem al wat met je pa geoefend hebt op een verlaten parkeerterrein of de gedachte aan de snelweg alleen al eng vindt. Daarom werken wij met meerdere lespakketten. Er zit altijd wel een pakket voor jou bij!

Geen inschrijfkosten
Nieuwste lesauto's
CO2 neutrale rijlessen
Niet goed, geld terug
Basic
1599,-
Je kijkt liever de 🐈 uit de boom of hebt al rijervaring
20 uur rijles 1 tussentijdse toets 1 praktijkexamen Persoonlijk leerplan
Better
2099,-
Je hebt stiekem al 'n beetje 🚗 leren rijden van je pa
30 uur rijles 1 tussentijdse toets 1 praktijkexamen Persoonlijk leerplan
Complete
2849,-
Kies voor zekerheid en vergroot je slagingskans 🥳
40 uur rijles 1 tussentijdse toets 1 praktijkexamen Persoonlijk leerplan Gratis theoriebox t.w.v. €79,- Gratis examentraining theorie t.w.v. €60,- Gratis anti-slipcursus t.w.v. €129,-

Rijbewijs binnen 1 tot 4 weken

Heb jij je autotheorie al in de pocket en heb je veel vrije tijd? Start dan met de spoedopleiding bij Into Traffic en behaal versneld je rijbewijs. Je kunt doorgaans, ondanks de wachttijden bij het CBR, al binnen 4 weken op examen!

88%
Slaagt in 1 keer bij een spoedopleiding

Autorijschool Into Traffic in Arnhem

Into Traffic is een snelgroeiende rijschool in Gelderland en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Onze instructeurs staan erom bekend geduldig, rustig en motiverend les te geven, om het beste in jou naar boven te halen! Zo behaal jij de beste resultaten!
Christiaan.jpg

Rijinstructeur Christiaan

Onze rijinstructeur in Arnhem is Christiaan. Christiaan heeft, voordat hij rijles ging geven, in de transportsector gewerkt en kent hierdoor de wegen in en rondom Arnhem door en door. Een veel gehoorde reactie op zijn rijlessen is dat Christiaan de rust zelve is naast je in de lesauto. Christiaan weet hoe hij mensen gerust kan stellen in lastige en moeilijke situaties. Dagelijks stapt hij vol passie, geduld en gedrevenheid in de lesauto op weg naar zijn leerlingen.

Reviews

Wat andere zeggen over Into Traffic

Pascal Gerrits
Geduldig, gezellig maar vooral leerzaam! Robin heeft echt engelengeduld en kan zich goed verplaatsen in de leerling. Wat ik écht pluspunten vind, is dat Robin RIS opleider is, waardoor je in kleine stapjes alles leert! Ook de eigen inbreng vind ik top! Bij Robin mag je zelf ideeën aanbrengen over wat of waar jij graag zou willen lessen. Zo heb ik binnenkort een rijles in Amsterdam! Waar anders vind je die flexibiliteit?! Meer weergeven
Pascal Gerrits gaf ons:
Jenna van Londen
Rijlessen bij Robin vind ik een aanrader. Hij kijkt met een kritische blik, en hij is altijd positief en kalm. Dit deed mij erg goed, ik zelf ben iemand die rijden spannend vond en ik had niet het snelste traject. Maar ben dankzij deze lessen wel zelf verzekerd in het rijden/deelnemen aan het verkeer. Tevens krijg je goed advies en wordt je niet zomaar naar een praktijk examen gestuurd als er wordt getwijfeld of je dit gaat behalen. Meer weergeven
Jenna van Londen gaf ons:
lesauto-01-new2.jpg

Gratis proefles in Arnhem

Ben jij klaar voor je eerste rijles? Dan is het wel zo fijn dat jij je op je gemak voelt in de lesauto en het klikt met je rijinstructeur. Daarom kun je bij ons vrijblijvend een proefles aanvragen zodat we kennis kunnen maken.

Echt gratis, je zit nergens aan vast
Thuis opgehaald en gebracht
Keuze uit schakel of automaat lesauto
Je kunt direct starten