Rijschool Doetinchem

Start je rijopleiding bij Into Traffic Doetinchem en cruise met een gerust hart richting jouw rijbewijs. Join the club!
lesauto-01-new.jpg

Autorijles in Doetinchem

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Niet meer met het openbaarvervoer, maar lekker cruisen met je beste vrienden! Met het grootste gemakt toeren jullie door de achterhoek, naar de gym of een dagje richting de zee. De drukte in grotere steden is voor jou peanuts! Met de auto is alles dichterbij én natuurlijk veel leuker. Plan een gratis proefles en maak kennis met één van onze instructeurs!

IMG_7674.JPG

Onze lesmethode

Samen gaan we voor maximaal resultaat! Om dit resultaat te behalen, zorgen we ervoor dat de rijles is afgestemd op jouw tempo en leerdoel. Je krijgt les volgens de RIS-methode wat betekent dat je gestructureerd les krijgt. Op die manier werken we concreet toe naar je praktijkexamen in zo min mogelijk rijlessen. Wij zijn RIS gecertificeerd, een door het CBR aanbevolen lesmethodiek.

Altijd inzicht in jouw vorderingen
Vaak sneller dan een reguliere rijopleiding
Verhoogt je slagingskans met 10%
lesauto-01-new1.jpg

Aandacht en betrokkenheid

We kijken niet op vijf minuten, maar nemen altijd alle tijd voor je. Zijn er na je rijles nog onduidelijkheden? We beantwoorden al je vragen binnen 24 uur en hebben ook een gezamenlijke WhatsApp groep waar je altijd terecht kunt. We doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo behalen we samen sneller resultaat!

Rijlespakketten

Wij geloven dat iedereen in zijn of haar eigen tempo leert autorijden. Of je nu stiekem al wat met je pa geoefend hebt op een verlaten parkeerterrein of de gedachte aan de snelweg alleen al eng vindt. Daarom werken wij met meerdere lespakketten. Er zit altijd wel een pakket voor jou bij!

Geen inschrijfkosten
Nieuwste lesauto's
CO2 neutrale rijlessen
Niet goed, geld terug
Basic
1599,-
Je kijkt liever de 🐈 uit de boom of hebt al rijervaring
20 uur rijles 1 tussentijdse toets 1 praktijkexamen Persoonlijk leerplan
Better
2099,-
Je hebt stiekem al 'n beetje 🚗 leren rijden van je pa
30 uur rijles 1 tussentijdse toets 1 praktijkexamen Persoonlijk leerplan
Complete
2849,-
Kies voor zekerheid en vergroot je slagingskans 🥳
40 uur rijles 1 tussentijdse toets 1 praktijkexamen Persoonlijk leerplan Gratis theoriebox t.w.v. €79,- Gratis examentraining theorie t.w.v. €60,- Gratis anti-slipcursus t.w.v. €129,-

Rijbewijs binnen 1 tot 4 weken

Heb jij je autotheorie al in de pocket en heb je veel vrije tijd? Start dan met de spoedopleiding bij Into Traffic en behaal versneld je rijbewijs. Je kunt doorgaans, ondanks de wachttijden bij het CBR, al binnen 4 weken op examen!

88%
Slaagt in 1 keer bij een spoedopleiding

Autorijschool Into Traffic in Doetinchem

Into Traffic is een snelgroeiende rijschool in Gelderland en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Onze instructeurs staan erom bekend geduldig, rustig en motiverend les te geven, om het beste in jou naar boven te halen! Zo behaal jij de beste resultaten!
Carla_website.jpg

Rijinstructrice Carla

Onze rijinstructrice in Doetinchem is Carla. Carla is al jaren rijinstructrice in Doetinchem en omgeving. Wanneer rust en duidelijkheid voor jou belangrijk zijn, is Carla de perfecte match! Een veel gehoorde reactie is dat Carla de tijd neemt om situaties goed uit te leggen en hierbij diverse metaforen kan gebruiken. Dagelijks stapt ze vol passie, geduld en gedrevenheid in de lesauto op weg naar haar leerlingen!

Reviews

Wat andere zeggen over Into Traffic

Marie van de Griendt
Ontzettend fijne rijlessen gehad bij Robin! De persoonlijke aandacht van Robin is prettig, hij neemt echt de tijd om naar je te kijken en te helpen waar nodig. Al met al tevreden over de rijlessen en zeker een aanrader voor anderen. Meer weergeven
Marie van de Griendt gaf ons:
Tom Van Der Ploeg
Fijne rijlessen gehad. Door een spoedopleiding ben ik snel geslaagd. Door de rustig, gedreven en de juiste kennis van Robin is het mij gelukt te slagen voor mijn praktijkexamen. Bedankt! 😁 Meer weergeven
Tom Van Der Ploeg gaf ons:
lesauto-01-new2.jpg

Gratis proefles in Doetinchem

Ben jij klaar voor je eerste rijles? Dan is het wel zo fijn dat jij je op je gemak voelt in de lesauto en het klikt met je rijinstructeur. Daarom kun je bij ons vrijblijvend een proefles aanvragen zodat we kennis kunnen maken.

Echt gratis, je zit nergens aan vast
Thuis opgehaald en gebracht
Keuze uit schakel of automaat lesauto
Je kunt direct starten