Ben jij klaar voor de toekomst?

Rijopleiding in Stappen (RIS) is dé opleidingsmethodiek waarbij jij jouw leerling stap-voor-stap leert rijden. Hiermee wordt hij/zij nog beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Door de voorstellen van de Commissie Roemer zal het nieuwe rijexamen van het CBR ingericht zijn volgens het hele principe van modulair lesgeven, zoals de RIS. Wil jij ook klaar zijn voor de toekomst? Meld je dan aan!
Tired.jpg

Je maakt lange dagen

Hoe vaak heb je een avond of weekend nu echt vrij? Voor je gevoel werk je tegen de klok om je een goede boterham te verdienen of je leerlingen tevreden te houden.

les1.jpg

Je neemt elke leerling aan

Elke leerling is er toch maar weer één. Soms kom je er snel achter dat er geen klik is. Je kijkt er tegenop om nog uren met deze leerling door te brengen.

verhoog_lesprijs1.jpg

Je verhoogt je lesprijs niet

De lesprijs... Aii, als je maar niet te duur bent. Maar diep van binnen wil je die al een tijdje verhogen omdat je weet dat je meer waard bent.

marketing.jpg

Je wilt meer met marketing

Het flyeren bij de voetbalclub leverde minder klanten op dan je zou willen. Je weet niet zo goed hoe je jouw marketingbudget moet investeren om een goed rendement te behalen.

76c86931-1936-4b2d-9f29-f7c01a5fe979.jpg

Ik had precies hetzelfde

Van obstakel naar obstakel. Ik had hoge kosten en dure contracten. Met het gevolg op het punt van faillissement te staan. Ik dacht dat die dure contracten me zouden helpen, maar niets bleek minder waar. Ik stond er alleen voor. En alsof dat nog niet voldoende was, had ik ook nog eens veel gedoe met leerlingen. Het ondernemen ging mij in het begin niet makkelijk af, maar wist het tij te keren. Door al deze uitdagingen heb ik één ding geleerd dat ervoor kan zorgen dat jou niet hetzelfde overkomt. Eén geheim om je bedrijf te runnen met zo min mogelijk obstakels. Dat deel ik graag met je.

Gemiddelde lesprijs met 50% gestegen
92% van de proeflessen gaat door
Omzet van 100k+
Meer vrije tijd
Mijn geheim: Betere klanten, betere business. Om de stap te maken van waar je nu staat naar waar je wilt zijn, is zo simpel als het hebben van goede klanten. Maar eenvoudig is het niet.

Stel je voor

Dat je maximaal 7uur per werkdag (36uur per week) hoeft te werken waardoor je meer vrije tijd hebt, dat je leerlingen vindt die beter bij je rijschool passen en dat je geen zorgen meer hebt over je maandelijkse inkomsten.

Dit alles is mogelijk met betere klanten.

les2.jpg

Trek je ideale klant aan

Er is niets zo vervelend als je tijd door brengen met iemand waarmee het niet klikt. Je ideale klant filteren zorgt ervoor dat je plezier houdt in je werk en dat je klanten nog blijer met je zijn. Dit komt je goede naam ten goede.

gezonde_lesprijs.jpg

Hanteer een gezonde lesprijs

Een te lage lesprijs gaat altijd ten koste van iets of iemand. Als een product of dienst goedkoop is, zal een klant er minder waarde aan hechten ten opzichte een vergelijkbaar product of dienst dat duurder is. Ga jij altijd voor de goedkoopste optie?

Dffrnt1.jpg

Onderscheid jezelf

Doe je precies wat de rest ook doet? Dan val je niet op en zullen potentiële klanten je moeilijk vinden. Hierdoor ben je gelijk aan je concurrent waardoor de potentiële klanten jouw toegevoegde waarde niet meer zien en alleen nog maar op prijs kan vergelijken.

Geef jouw business en je persoonlijke leven een boost

Zorg voor de juiste 'traffic' binnen je bedrijf!

Dit ga je leren

Mindset

Verander je mindset. Je zou denken dat vasthouden je sterker maakt, maar soms is dat het loslaten. Kom eens uit je comfortzone ;)

mindset-1631457421.jpg

Bouw aan je merk en identiteit

Wat maakt jou onderscheidend ten opzichte van andere? Ontdek hoe je jezelf beter op de kaart zet.

Bouwen_aan.jpg

Vind je ideale klant

Hoe genereer je nieuwe leerlingen en nog belangrijker: hoe kies je de leerling die bij jou en jouw rijschool past.

Klant.jpg

Optimaliseer je dienstverlening

Leer hoe je jouw lesprijs met 20% verhoogt zonder klanten te verliezen en juist meer jouw doelgroep aan te spreken.

optimaliseer.jpg
Training
249,-
Haal meer uit jouw rijschool
3 trainingsavonden € 100,- Korting Online webinar Special guest Templates en documenten Privé coaching groep

Jouw investering

Koop deze training niet, maar investeer erin.
Deze training is niet voor iedereen, maar misschien wel voor jou. Wil jij je mindset veranderen en uitblinken tussen de rest? De concepten en inzichten die je in deze training leert vereisen dat je ze in de praktijk toepast.

Om je op weg te helpen ontvang je van mij ** 100,- korting**. Hierdoor investeer nog maar 249,- exclusief BTW om jouw rijschool een boost te geven.

Wat levert de training je op
Na deze training verhoogt je omzet met honderden euro's per maand. Je reduceert het aantal proeflessen dat niet doorgaat en weet je jouw rijschool te onderscheiden van de rest.

Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2021.
Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Ja, ik wil deelnemen

Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plek!