Ben jij klaar voor het nieuwe lesgeven?

Modulair lesgeven was nog nooit zo belangrijk. Laat jouw leerlingen goed voorbereid op examen gaan, verhoog je slaginspercentage en onderscheid jezelf van de rest met RIS 2.0!
lesauto-01-new.jpg

Wat is RIS

De RIS opleiding is een 6-daagse training waarin je de RIS methodiek leert gebruiken. Het doel van deze opleiding is dat je gestructureerd rijles gaat geven. Hierbij bevorder je de leergang van leerlingen waardoor zij minder rijlessen nodig hebben dan bij de reguliere lesmethode. Daarnaast reiken we je diverse handvaten aan, die je kunt gebruiken in de praktijk om jouw lessen leuk en leerzaam in de delen.

lesauto-01-new1.jpg

Waarom RIS 2.0

Rijopleiding in Stappen (RIS) is een opleidingsmethodiek waarbij jij jouw leerling stap-voor-stap leert rijden. Hierdoor worden zij nog beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

De RIS is vernieuwd dankzij de voorstellen van de Commissie Roemer het nieuwe rijexamen van het CBR ingericht zijn volgens het hele principe van modulair lesgeven, zoals de RIS dus.

IMG_7819-1609876620.JPG

Inhoud van de RIS opleiding

Enkele onderdelen uit de RIS 2.0:

  • de verkeerstaak
  • de rijprocedure
  • didactiek
  • lerend leren
  • modules en scripts
  • invullen van de instructiekaart

Vakdocent
De opleiding wordt gegeven door de ervaren RIS-docent John van Nieuwenhuijzen van Nieuw Traffic hij is nauw betrokken bij het CBR en haar manier van examineren. Je bent daardoor direct op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de branche! Een win-win situatie dus!

Let op, om de kwalitiet te kunnen waarborgen zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan tot en met 31 juli 2022.

Nog maar enkele plekken beschikbaar

RIS 2.0
899,-
De toekomst is dichterbij dan ooit. Zorg dat je er klaar voor bent!
4,5 dag theorie 1,5 dag praktijk Lesmateriaal Aanmelding IBKI Lunch Exclusief RIS praktijkbegeleiding van € 240,-

De opleiding

Cursusdata
23 juni, 30 juni, 7 juli, 14 juli, 21 juli & 28 juli (onder voorbehoud van wijzigingen)

Lestijden
09:00 uur tot 16:30 uur

Cursusloactie
Into Traffic | Jansbuitensingel 32-2, 6811AE Arnhem

Bijscholing
De bijscholing telt mee voor 4 dagdelen theorietische- en 1 dagdeel praktische bijschling (CBR)

Examen
Ons uitgangspunt is dat we ervoor zorgen dat de examinatoren van het CBR naar onze opleidingslocatie komen. Zo kun je aan het eind van de opleiding (dag 6) direct examen doen. We kunnen hiervoor helaas geen garantie afgeven.