Go Unlimited

Wij geloven in onze kwaliteit en gaan graag met jou de uitdaging aan! Met het alles in 1 pakket betaal je een vast bedrag. Dat betekend dat jij recht hebt op onbeperkt rijlessen en examens!
Foto_vierkant_rijles_automaat1.jpg

UNLIMITED

UNLIMITED rijlessen voor één vastbedrag!
Het halen van je rijbewijs is een investering voor de rest van je leven. Maar wel een grote investering. Hoe fijn zou het zijn dat je verzekerd bent van een vastbedrag?!

Betaal 1x een vastbedrag en verzeker jezelf van onbeperkt rijlessen, toetsen en examens. Netzolang totdat je geslaagd bent!

Wat vinden zij?

Deze mensen gingen je voor en dit vonden zij er van!

Joris Renkum
Zeer prettige rijschool. In een aantal weken tijd doormiddel van een spoed opleiding, al heel veel opgestoken. Mede door de rustige en veilige manier van lesgeven door Robin Siemens. Prijs/kwaliteit is ook zeer goed. Zeker als je kijkt naar het aantal uren wat je krijgt, en het type les auto's waar je in komt de rijden. Echt een aanrader voor als je opzoek bent naar een rijschool in Arnhem en omgeving. Meer weergeven
Joris Renkum gaf ons:
Floor Balkenende
Ik had circa 10 lessen bij de ANWB gehad en na 1 les bij Into Traffic had ik al veel meer geleerd dan bij de ANWB. De communicatie gaat goed en persoonlijk vind ik de manier van les geven heel erg prettig Meer weergeven
Floor Balkenende gaf ons:
IMG_7819-1609876620.JPG

UNLIMITED

Je betaald 1x een vast bedrag
Onbeperkt rijlessen
Onbeperkt examens
Bespaar op de kosten van een rijopleiding
Vaste rijinstructeur
Geen inschrijfkosten
UNLIMITED
3199,-
GO UNLIMITED en haal je rijbewijs voor een vast bedrag met onbeperkt rijlessen en examens!
Verzekerd van een vastbedrag Onbeperkt aantal rijlessen Onbeperkt toetsen Onbeperkt (her)examens

Het verschil

Tijdens een UNLIMITED rijopleiding bij into traffic ben je continue bezig met autorijden, hierdoor ga je sneller door de rijopleiding. Natuurlijk doen we dit wel op een persoonlijke en relaxte manier, waardoor jouw slagingskans hoger zal zijn! Slaag je niet? Dan zijn het her-examen en de extra rijlessen voor onze rekening!

GO UNLIMITED

Met het unlimited pakket ben je verzekerd van een vaste prijs! Alle benodigde rijlessen, toetsen en examens zijn inbegrepen.